Όνομα Υπευθύνου:

Γιούλη Γεωργαντά

Contact Owner

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

9.00-19.00

Τρίτη

9.00-19.00

Τετάρτη

9.00-19.00

Πέμπτη

9.00-19.00

Παρασκευή

9.00-19.00

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Περιγραφή

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο της μετάφρασης και της διερμηνείας, τεχνογνωσία και ένα διευρυμένο δίκτυο μεταφραστών και διερμηνέων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σας στηρίζουμε στις επικοινωνίες σας με όλο τον κόσμο, με ταχύτητα, αξιοπιστία, εχεμύθεια και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Αναλαμβάνουμε την επίσημη μετάφραση των εγγράφων σας για χρήση στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Μεταφράζουμε νομικά, ιατρικά, τεχνικά, οικονομικά, διαφημιστικά, τουριστικά κ.ά. κείμενα. Από ένα πτυχίο ή πιστοποιητικό μέχρι το πιο εξειδικευμένο τεχνικό κείμενο. Ακόμη, παρέχουμε υπηρεσίες transcreation (δημιουργικής μετάφρασης), καθώς και την επιμέλεια ήδη μεταφρασμένου κειμένου, με δυνατότητα επικύρωσης.

Επιπλέον, αναλαμβάνουμε τη μετάφραση και τοπικοποίηση ιστοσελίδων.

Παρέχουμε, ακόμη, υπηρεσίες μονόγλωσσης επιμέλειας κειμένων, υποτιτλισμού, απομαγνητοφώνησης και δακτυλογράφησης.

Χρειάζεστε υπηρεσίες διερμηνείας για το συνέδριο που διοργανώνετε ή για κάποια συνάντηση; Σας παρέχουμε υπηρεσίες διερμηνείας υψηλού επιπέδου από επαγγελματίες διερμηνείς, ενώ έχουμε τη δυνατότητα να σας παρέχουμε και τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό.

Σεβόμαστε τις ανάγκες επικοινωνίας των πελατών μας και διακρινόμαστε για τον επαγγελματισμό, την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας, την εχεμύθεια και την τήρηση των προθεσμιών που συμφωνούμε μαζί σας.

Έχουμε τη λύση στις ανάγκες επικοινωνίας σας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.